Transportydelser

Vi tilbyder følgende ydelser

Entreprenør- og vognmandskørsel med 2 hejselastbiler

Vores vognpark består af 2 stk. 4-akslede forvogne med aftagelige kraner, 2 stk. overførselsanhængere, 2 stk. kærrer, 2 stk. grab samt 5 stk. trækkere med kraner og i alt 9 stk trailere (Almindelige, nedbyggede og trailere med udtræk).

Vi kører med alt indenfor sand- og grusmaterialer, kompostmuld, jord, flis, affald til deponi og forbrænding, korn- og foderstofvarer (Har dog ingen lastbil med suger), honning, levende fisk, kartofler, gulerødder, bredbåndstromler, plastikrør, bygningselementer, træspær, maskiner, møg, skilte, gods i bigbags og meget meget mere…

Har du en opgave ud over ovennævnte – så klarer vi også den.

Kranarbejde - også med greb

Vi har 7 kraner i forskellige størrelser op til 50 TM, som klarer vore mange små og store kranopgaver. De største kraner klarer ca. 300 kg. ude i ca. 30 meters længde.

Kranarbejde i forbindelse med montagearbejde

Blandt vore nuværende kunder er der flere byggefirmaer/spærproducenter, hvor vi kører bygningselementer/træspær ud i hele Danmark, og derefter hjælper med opsætning.

Vi arbejder også for skiltefirmaer, hvor vi udfører kørsel/kranarbejde i forbindelse med opsætning og nedtagning af skilte samt indgangsportaler ved forretninger, tankstationer eller andre steder.

Udførsel af mindre specialtransportopgaver

Vore lastbiler, kraner og påhængsvogne gør det muligt for os at udføre forskellige former for specialtransportopgaver som f.eks. flytning af mindre entreprenørmaskiner, små både, mindre træhuse, skibscontainere m.m.

Containerudlejning - åbne og lukkede containere

Vi har ca. 80 åbne og lukkede containere i forskellige størrelser, som udlejes til firmaer og private kunder. En stor del af disse containere er allerede udlejet til et lokalt firma og bruges i forbindelse med nedgravning af bredbåndskabler i et stort område af Jylland, på Sjællang og i Tyskland.

Vi udlejer også skibscontainere til opbevaring af forskellige ting eller evt. ved flytning. Vore containere er ikke isolerede.

Alle containere udlejes i enkelte dage eller for længere perioder.

Flytning af mindre maskiner og både

Salg fra lagerplads på Bjergevej 24B, Sdr. Felding

(Granitskærver, sand, grus, flis, kompostmuld, chaussesten, brosten, granit kantsten og vejsalt i 25 kg. poser.) Vi har ingen faste åbningstider – så ring blot i forvejen, og sammen finder vi et tidspunkt, der passer dig. Vi er meget fleksible på dette område.​

Få uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud.